onsdag, april 30

Gladaste jag någonsin varit på bild


Jag och Wombaten Lucy(om jag minns rätt).
Sjukt grymma djur det här. DE har stenhårda rövar som de använder till att attackera idioter de inte gillar, som enligt djurskötaren är...allt och alla.
Efter att de fyllt 2 år blir de totalt asociala och hatar allt och alla t.o.m andra wombats.
Lucy var fortfarande 18 månader så hon var rätt grym.
Vägde som fan dock.
Leendet är föresten genuint. Jag kände mig som en liten unge här.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Esej! Du är tillbaka, yey! Roliga inlägg efter återuppståndelsen. Var helt säker på att den här wombat-bilden var en gammal bild från när du och Alexandra (1 år, wow, grattis!) var på whatschmacallit. MEN, kollade blogghistoriken och då var det en Koala du bar, var bara flera bilder på wombats. Fortsätt bära! På din 30-årsfest ska kommer jag visa ett bildspel med dig bärande på olika djur.. Annars då?
Love
/Haw-i

p.s. Du ser verkligen ut som en turre framför kuddkriget..

p.p.s. Ricky Rickardo - saknar kommentarfunktion på din tumblr, vad är det för bild?!?

Anonym sa...

Utklippt från ditt inlägg 2007:

"Enligt den här skylten bits wombats, och när jag frågade en utav skötarna om jag fick klappa en utav dem sa han skarpt: Nej! De bits. Det var hemskt, jag har alltid velat ha och klappa en wombat, ända sen de visade wombats på tcc.
Aja tänkte jag, man fick i alla fall se dem.
Några dagar senare överhörde jag en liten flicka säga till hennes farsa eller något att hon fått klappa wombats när hon varit på zoo någonstans...Jag tappade hakan och har inte slutat gråta sen dess."

Happy ending after all!

- HE

Anonym sa...

Bra bild, kul att du lever!!!

Esej sa...

Haha, du är turre.
Ja jag gav upp på den där resan och insåg att jag inte längre kunde förneka idiot turren inom mig. Jag accepterade och släppte honom helt fri och det är vad du ser på fotona.
Allt som fattas nu är khaki shorts och magväska.
Det här får mig att minnas ett sjukt grymt foto som Perre tog i Spanien på vår skolresa, världens bästa idiot turistfoto. Borde fagerlund scanna det.

Anyway, allt är lugnt här nere. Det börjar bli lite kyligare men ändå tillräckligt varmt för shorts och flippity flopps.
Skolan går bra och likaså är allt lugnt med tjejen.
Hur går det själv?

Anonym sa...

HE -> Ja det är tråkigt att det inte finns nån kommentarfunktion på tumblr. Man måste typ ändra i koden och göra nåt halft hemmabygge för att styra upp det, inget jag är direkt orkar eller kan. Bilden får tala för sig själv, avsändaren är död (inte bokstavligt).